راهنمای ست کردن رنگ در مد آقایان

ساخت وبلاگ

آقایان چه رنگ هایی می پوشند؟

ست کردن رنگآقایان به طور روزمره از رنگ های تیره تر و ساده تر استفاده می کنند. ممکن است این موضوع برای هر فردی دلیل خاصی داشته باشد. عده ای از چنین رنگ هایی لذت می برند و رنگ های سنگین تر و ساده تر به آن ها اعتماد به نفس بیشتری می دهد. اما دلیل مهم تری نیز برای این موضوع وجود دارد.

بگذارید با یک مثال ساده این مسئله را روشن کنیم. فرض کنید صبح زود از خواب بیدار شده اید و قصد رفتن به جایی را دارید. ممکن است دلتان بخواهد آن پیراهن آبی رنگ را به تن کنید، اما ناگهان احساس می کنید که شلواری مطابق با آن رنگ ندارید. بیخیال رنگ آبی می شوید و به سراغ پیراهن خاکستری رنگ خود می روید. مسئله ای که باعث می شود نتوانیم رنگ های شاد تر و خاص تر را به راحتی بر تن کنیم این است که ست کردن رنگ اینگونه لباس ها کار آسانی نیست. البته فقط این طور به نظر می رسد.

این یک مسئله طبیعی است که رنگ های کلاسیک و ساده، رنگ هایی سنگین تر هستند و برای بسیاری از مکان ها استفاده از این رنگ ها کاملا خوب و به جا می باشد. اما باید این را قبول کرد، که استفاده مداوم و روزمره از رنگ های بی روح و ساده، باعث خستگی و کلافگی روح ما می شود و استفاده از رنگ های شادتر و خاص تر، راه حل این مشکل است.

ست کردن رنگ

ست کردن رنگ با استفاده از چرخه رنگ

ست کردن رنگبرای درک و یادگیری این که چه رنگ هایی را می توانید برای ست کردن رنگ استفاده کنید نیازی نیست که حتما یک خانم باشید. برای ترکیب خوب و موجه لباس های رنگارنگ کافیست چرخه رنگ را درک کنید.

اگر به چرخه رنگ دقت کنید می توانید دوازده محدوده اصلی رنگ را ببینید که شامل رنگ هایی چون آبی، قرمز، سبز، زرد، بنفش و غیره می شود. این رنگ ها، رنگ های اصلی و پایه هستند که با اضافه کردن سیاه و سفید به آنها می توانیم ظاهر و رنگ آن ها را تغییر دهیم. برای مثال از ترکیب رنگ بنفش و سفید رنگ جدیدی به نام لوندر (lavender) به وجود می آید که چیزی شبیه رنگ سنبل یا یاسی است. یا از ترکیب رنگ های بنفش و سیاه رنگ بادمجانی به دست می آید.

با انجام این گونه ترکیب ها و تغییرات می توانید رنگ های دلخواه خود را پیدا کنید. اما چیزی که بیش از هر چیزی اهمیت دارد، درک جایگاه هر رنگ در چرخه رنگ است. در این چرخه رنگ هایی که از نظر موقعیت مکانی به یک دیگر نزدیک تر هستند برای ترکیب شدن و ست کردن رنگ مناسب تر و آسان تر هستند و رنگ هایی که از همدیگر دورتر هستند را به سختی می توان در کنار یکدیگر نشاند.

موقعیت رنگ ها در چرخه رنگ

همانطور که گفتیم موقعیت رنگ ها در چرخه رنگ تعیین می کند که دو رنگ، به اصطلاح، به هم می آیند یا نه.

رنگ های مشابه در کنار یکدیگر

ست کردن رنگ

برای مثال رنگ های سبز و رنگ سبز-زرد به راحتی با هم هماهنگ و ست می شوند. زمانی که دو رنگ در چرخه رنگ در همسایگی یکدیگر باشند می توان به راحتی یکی را انتخاب کرد و دیگری را با آن رنگ ست کرد.

رنگ های زرد، نارنجی و قرمز در دسته رنگ های گرم و رنگ هایی مانند آبی، سبز و بنفش در زمره رنگ های سرد قرار دارند. البته که رنگ های هم گروه به راحتی می توانند با هم ترکیب شوند اما همیشه این نکته مهم را به یاد داشته باشید که دو رنگ سرد را به تنهایی با یکدیگر ترکیب نکنید. برای اینکه دو رنگ سرد بتوانند ترکیب خوبی بسازند نیاز است تا یک رنگ گرم نیز با آن ها ترکیب شود. قرار گرفتن یک رنگ گرم در کنار دو رنگ سرد می تواند ترکیب فوق العاده ای بسازد. برای مثال رنگ های آبی آسمانی، آبی و قرمز ترکیب زیبایی است که اگر به خوبی آن ها را ترکیب کنید جلوه بسیار خوبی دارند و می توانید در ست کردن رنگ لباس ها از آن استفاده کنید.

رنگ های مکمل در چرخه رنگ در مقابل یکدیگر

ست کردن رنگ

مثال روشن برای این مورد رنگ های سبز و قرمز در چرخه رنگ هستند که در مقابل یکدیگر قرار دارند. این رنگ ها با سختی بسیار زیادی با یکدیگر ترکیب می شوند. حساسیت این دو رنگ برای ترکیب با هم تا حدی است که گاهی ترکیب این دو رنگ تا حد زیادی غیر قابل تحمل می شود. در چنین مواردی باید رنگ سفید را به یکی از دو رنگ اضافه کنیم تا روشن تر شوند و بتوانیم آن ها را با هم ترکیب کنیم. ذکر این نکته لازم است که برای ترکیب چنین رنگ هایی قانون خاصی وجود ندارد و باید با آزمون و خطا به ترکیب دلخواه خود برسیم.

رنگ های مغایر در چرخه رنگ با سه رنگ فاصله

ست کردن رنگرنگ های آبی و قرمز و یا رنگ های نارنجی و بنفش رنگ های مغایر هستند. بهترین راه برای استفاده این ترکیب ها در کنار یکدیگر این است که یکی از دو رنگ تیره تر باشند. برای مثال رنگ قرمز و سرمه ای می توانند ترکیب زیبایی بسازند. اگر هر دو رنگ در حالت معمولی خود استفاده شوند باعث آزار چشم می شوند.

از دیگر قوانینی که بهتر است آن ها را رعایت کنید این است که رنگ های روشن را با هم ترکیب نکنید. بهتر است رنگ های روشن با رنگ های خاکستری، طوسی تیره و یا مشکی عجین شوند. قدرت رنگ های مشکی، سفید و طوسی را فراموش نکنید. می توانید از این رنگ ها برای ترکیب کردن با رنگ های دیگر نهایت استفاده را ببرید. همچنین قهوه ای از آن دست رنگ هاییست که امکان ترکیب آن با اکثر رنگ های موجود در چرخه رنگ وجود دارد. اما بهتر است این رنگ را با دیگر رنگ های خنثی از جمله مشکی، طوسی و این دست رنگ ها ترکیب نکنید. نحوه استفاده بهتر از رنگ های خنثی را می توانید در مقاله چگونگی استفاده از رنگ های خنثی در لباس پوشیدن بخوانید.

بامشاد بار...
ما را در سایت بامشاد بار دنبال می کنید

برچسب : راهنمای,آقایان, نویسنده : کاوه محمدزادگان bamshad بازدید : 269 تاريخ : پنجشنبه 9 شهريور 1396 ساعت: 4:24