بازگشت دوبارۀ جذابیت به میدان گوشی‌های هوشمند

ساخت وبلاگ

چند سالی است که باوجود همۀ نو‌آوری‌هایی که در عرصۀ گوشی‌های هوشمند شاهد هستیم، نمی‌توان بازار این گوشی‌های را چندان جذاب یافت، چراکه حالا کم‌و‌بیش تمام گوشی‌های هوشمند موجود در بازار ظاهری شبیه به هم دارند‌.

البته این بدان معنا نیست که گوشی‌های هوشمند جدید گوشی‌های خوبی نیستند. برعکس، در حال حاضر گوشی‌های هوشمند را می‌توان یکی از برترین و کارآمدترین محصولات در عرصۀ تکنولوژی دانست. اما مسئله شباهت بین مدل‌های مختلف کمپانی‌های مختلف است، درست همانند این‌که هرروز یک نوع غذا را مصرف کنید. اولین اتفاقی که در این موقعیت رخ می‌دهد این است که پس از مدتی مزۀ غذا برایتان تکراری خواهد شد. یکی از اتفاقات خود سال گذشته در بازار گوشی‌های هوشمند تولید گلکسی نوت ۷ توسط سامسونگ بود. چراکه با یک محصول بسیار خلاقانه طرف بودیم که کاراکتر به‌خصوص خود را داشت. همه از ورود این محصول خلاقانه خوشحال بودیم که ناگهان خبر آتش گرفتن‌های پی‌در‌پی این گوشی تیتر یک اخبار رسانه‌ها شد.

گوشی‌های هوشمند آینده

به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین مشکل، پیشرفت بی‌رحمانۀ تکنولوژی باشد! تا همین چند سال پیش به فاصلۀ حداکثر هرچند ماه یک‌بار یک تکنولوژی جدید در عرصۀ گوشی‌های هوشمند ظهور می‌کرد. برای مثال می‌توان به تکنولوژی Touch ID یا شناسایی کاربر توسط اثرانگشت، صفحه‌نمایش‌های منحنی، دوربین‌های دو لنزی و شارژ بی‌سیم اشاره کرد. اما همۀ این تکنولوژی‌ها خیلی زود در حال تبدیل‌شدن به بدیهیات تلفن‌های همراه هستند. می‌توان گفت در حال حاضر ما در دوره‌ای هستیم که هیچ‌چیز در دنیای گوشی‌های هوشمند نمی‌تواند برایمان یک شگفتی باشد.

گوشی‌های هوشمند آینده

اما خوشبختانه هنوز می‌توان امیدوار بود چراکه اعضای کنگرۀ دنیای تلفن‌های همراه یا Mobile World Congress تمام تلاش خود را به کار بسته‌اند تا خشک‌سالی نوآوری در دنیای گوشی‌های هوشمند را پایان دهند. در حال حاضر ایده‌هایی وجود دارند که می‌توان امیدوار بود به‌زودی وارد عرصۀ یکنواخت گوشی‌های هوشمند شده و جانی دوباره به این صنعت ببخشند. حسگرهای عنبیۀ چشم،  نسل جدید هوش مصنوعی، حسگرهای اثرانگشت که زیر صفحه‌نمایش قرار می‌گیرند، دوربین‌های واقعیت افزوده و صفحه‌نمایش‌هایی که برای همیشه روشن می‌مانند از این جمله‌اند. به بیانی دیگر تکنولوژی‌های جدید دوباره در حال آشتی با عرصۀ گوشی‌های هوشمند هستند و این می‌تواند نویدبخش اتفاق‌های بسیار خوبی برای کاربران باشد.

گوشی‌های هوشمند آینده

سامسونگ و ال‌جی را می‌توان دو تن از پیشگامان این نوآوری‌ها دانست. این دو کمپانی در سال‌های گذشته نیز همیشه حرف‌های تازه‌ای برای گفتن داشتند، برای مثال سامسونگ اولین برندی بود که گوشی‌هایی با صفحه‌نمایش منحنی ارائه کرد و ال‌جی نیز  با ارائۀ V10 و V20 قدم بزرگی در پیشرفت این عرصه برداشت. حالا نیز انتظار می‌رود این دو کمپانی جزو کسانی باشند که یک یا چند مورد از نوآوری‌های جدید را همراه با محصولات آیندۀ خود ارائه کنند.

طبق خبرهایی که از گوشه و کنار به شنیده‌ می‌شود پرچم‌دار جدید ال‌جی یعنی جی ۶ قرار است به یک صفحه‌نمایش QHD+ مجهز باشد که بیش از ۹۰ درصد قسمت رویی گوشی را در برمی‌گیرد. در صورت صحت داشتن این خبر می‌توان انتظار یک محصول خیره‌کننده از سوی ال‌جی را داشت. همچنین گفته می‌شود این گوشی قرار است  از دستیار گوگل یا Google Assistant، قابلیت شارژ بی‌سیم و یک طراحی شیشه‌ای فوق‌العاده بهره ببرد. البته به‌احتمال‌زیاد ال‌جی جی۶ همچون جی‌۵ از طراحی ماژولار استفاده نخواهد کرد چراکه به عقیدۀ بسیار این تکنولوژی روی گوشی‌های همراه پاسخگو نخواهد بود. اما خبر خوشحال‌کننده این‌که ال‌جی جی۶ قرار است به‌صورت ضد‌آب به بازار عرضه شود.

گوشی‌های هوشمند

گلکسی اس ۸ نیز یکی دیگر از محصولاتی است که انتظار می‌رود حداقل باعث هیجان‌زده شدن کاربران شود. گفته‌ها و شنیده‌ها در مورد پرچم‌دار آیندۀ سامسونگ بسیار است و با یک جستجوی کوچک می‌توان به دریای حدس و گمان‌ها در مورد این محصول دسترسی داشت. به‌طور خلاصه انتظار می‌رود گلکسی اس ۸ نیز با نوآوری‌های خود جانی تازه بر پیکر عرصۀ گوشی‌های همراه بدمد.

طبق چیزی که تابه‌حال شنیده‌ایم، قرار است دو نسخۀ مختلف از گلکسی اس ۸ عرضه شود که هردوی آن‌ها از صفحه‌نمایش منحنی و طراحی تقریباً بدون لبه بهره می‌برند. این دستگاه‌ها همچنین از نسل جدید هوش مصنوعی، اسکنر عنبیۀ چشم و احتمالاً S Pen بهره خواهند برد. در صورت صحت داشتن اخبار فوق، سامسونگ در حال طراحی برترین گوشی خود در تمام دوران است و عزم خود را جزم کرده تا با ارائۀ این دو محصول رسوایی پیش‌آمده برای نوت ۷ را به‌یک‌باره جبران کند.

گوشی‌های هوشمند

البته از کمپانی‌های دیگر نیز نباید غافل شده چراکه هواوی، شیائومی، موتورولا، وان‌پلاس، بلک‌بری، اچ‌تی‌سی و اپل نیز به‌خودی‌خود می‌توانند سهم بزرگی از نوآوری‌های سال ۲۰۱۷ را اراده کنند. برای مثال انتظار می‌رود اپل یکی از اولین کمپانی‌هایی باشد که حسگر اثرانگشت خود را به زیر صفحه‌نمایش منتقل کند.

به‌طورکلی می‌توان سال ۲۰۱۷ را سال بسیار خوبی برای گوشی‌های هوشمند پیش‌بینی کرد. سالی که انتظار می‌رود گوشی‌های تولیدشده دوباره جریان ساز شده و شگفتی را به طرفداران این گجت‌های پرکاربرد هدیه کنند. گوشی‌های سال ۲۰۱۷ قطعاً باطری‌های قوی‌تر، لبه‌های کوچک‌تر برای صفحه‌نمایش خواهند داشت و تکنولوژی هوش مصنوعی (همانند آنچه تا چند سال پیش در فیلم‌های علمی تخیلی شاهد بودیم) باعث به وجود آمدن تحولات قابل‌توجهی در این عرصه خواهد بود.

منبع: technobuffalo

بامشاد بار...
ما را در سایت بامشاد بار دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان bamshad بازدید : 215 تاريخ : جمعه 20 اسفند 1395 ساعت: 22:43