نقد و بررسی دوربین ورزشی پولاروید Cube

ساخت وبلاگ

زمانی که نام دوربین‌های ورزشی می‌آید، قطعا پولاروید نخستین نامی نیست که به ذهنمان خطور می‌کند. اما بد نیست بدانیم که این شرکت یکی از بهترین سازندگان دوربین‌های ورزشی با برچسب قیمت اقتصادی است. دوربین پولاروید Cube که تنها با قیمت ۹۹ دلار عرضه می‌شود می‌تواند گزینۀ مناسبی برای افرادی باشد که نمی‌خواهند از میزان معینی بیشتر پول خرج کنند. یک دوربین کوچک و بامزه که کار کردن با آن به‌شدت ساده و بدون دردسر است. همراه با وجه آهنربایی که اجازه می‌دهد آن را به‌راحتی روی هر سطح فلزی که می‌خواهید بچسبانید. قطعاً این دوربین توانایی مقابله با شرکت‌هایی نظیر گوپرو و سونی را ندارد اما پولاروید Cube در نوع خود می‌تواند گزینۀ مناسبی برای افرادی باشد که به دنبال یک دوربین ورزشی کاملاً معمولی هستند.

7

قابلیت‌ها و طراحی دوربین پولاروید Cube

پولاروید Cube قادر است لحظات شما را با کیفیت ۷۲۰p و یا ۱۰۸۰p ضبط کند و عکس‌هایی با کیفیت ۶ مگاپیکسل بگیرد. درزمینۀ طراحی، با دوربین بسیار ساده‌ای طرف هستیم. همان‌طور که از نامش پیداست Cube یک مکعب است با اندازۀ ۱٫۴ اینچ برای هر ضلع، و وزنی بسیار کم. کیوب به‌قدری کوچک است که می‌توانید به‌راحتی آن را در هر جیبی قرار دهید یا بین انگشتانتان به‌راحتی نگه‌دارید. این دوربین ریزنقش در سه رنگ قرمز، آبی و مشکی(با طرح رنگین‌کمانی که به نوعی امضای شرکت پولاروید است) هم‌اکنون عرضه می‌شود.

اگرچه کیوب در زمینۀ مقاومت به سرسختی رقبای خود نیست اما حداقل جنس بدنه‌اش لاستیکی است و می‌توانید درجایی که امکان پاشیده شدن آب وجود دارد با خیال راحت از آن استفاده کنید. ما در یک روز بارانی آن را تست کردیم و هیچ مشکلی در عملکرد آن به وجود نیامد. اما اگر می‌خواهید که قدرت مقاومت آن در برابر نفوذ آب را افزایش بدهید باید دست در جیب خود کرده و ۲۵ دلار دیگر هزینه کنید تا بتوانید به‌راحتی حتی در زیر آب هم از آن استفاده کنید.

پولاروید Cubeدر جلوی دوربین عدسی با توانایی دید ۱۲۴ درجه به همراه یک میکروفون دیده می‌شوند. در قسمت بالای کیوب تنها دکمۀ آن یعنی کلید خاموش و روشن شدن قرار گرفته است. کلیدی که عکس گرفتن و ضبط ویدئو نیز توسط آن انجام می‌شود. یک ال‌ای‌دی هم وجود دارد که  هنگام استندبای بودن به رنگ سبز درمی‌آید، هنگام ضبط به رنگ قرمز شروع به چشمک زدن می‌کند، و به هنگام کمبود باطری، خالی بودن درگاه حافظه و اتصال به کامپیوتر به رنگ نارنجی درمی‌آید. در قسمت پشتی کیوب، زیر درپوش یک پورت MicroUSB، درگاه MicroSD (با قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه تا ۳۲ گیگ) و یک سوئیچ کوچک قرار دارد که می‌توانید به‌وسیلۀ آن کیفیت ۷۲۰P یا ۱۰۸۰P را انتخاب کنید. برای باز کردن درپوش بهتر است که از یک سکه استفاده کنید و سعی نکنید با ناخن این کار را انجام بدهید چراکه بعید است به‌راحتی موفق شوید.

یک آهنربای کوچک ولی قوی در زیر دوربین قرار دارد که همین مسئله پولاروید Cube را از سایر رقبای خود متمایز می‌کند. این مگنت یا آهنربا به‌قدری قوی است که می‌تواند به‌راحتی کیوب را روی هر سطح فلزی‌ای نگه دارد. تصور کنید که به‌راحتی بتوانید دوربین ورزشی خود را بدون هیچ وسیلۀ اضافه‌ای روی فرمان دوچرخه یا کنار اسکیت برد خود بچسبانید. در تبلیغی که اخیراً برای این دوربین پولاروید ساخته شده مشاهده می‌کنیم که کیوب روی قسمت فلزی یک چوب گلف چسبانده شده است. اما مسئله اینجاست که گاهی ممکن است آهنربا به کارتان نیاید و احتیاج به یک پایۀ پیچی از نوعی که در دوربین‌های دیگر استفاده می‌شود داشته باشید، در این صورت باید بگوییم پولاروید Cube شما را نا‌امید خواهد کرد چرا‌که به‌غیراز مگنت راه دیگری برای اتصال آن ندارید. البته پولاروید چندان هم نسبت به این مسئله بی‌تفاوت نبوده و انواع مختلفی از کفشک‌ها را برای کیوب تدارک دیده اما خرید همۀ آن‌ها اختیاری است و برای هرکدام تقریباً ۱۸ دلار باید بپردازید.

پولاروید Cube

برخلاف دوربین‌های ورزشی دیگر، هیچ حالت و تنظیم دیگری برای فیلم‌برداری در اختیار شما قرار ندارد. و ازآنجایی‌که این دوربین فاقد ال‌سی‌دی، وای فای و بلوتوث است طبیعتاً قابلیت پشتیبانی از Live View را نیز نخواهید داشت. تنها راه مشاهدۀ ویدئوها و عکس‌ها وصل کردن دوربین به کامپیوتر شخصی و یا قرار دادن کارت حافظه در یک دستگاه‌ کارت‌خوان است. البته وقتی‌که دوربینی در این کلاس از صفحه نمایش، وای فای و بلوتوث محروم باشد می‌توان امیدوار بود که باطری آن بازدهی بالایی داشته باشد ولی متأسفانه پولاروید Cube با هر بار شارژ تنها ۹۰ دقیقه می‌تواند ویدئوهای شما را ضبط کند.

محتویات جعبه دوربین پولاروید Cube

  • پولاروید Cubeدوربین
  • کابل Micro USB
  • دفترچۀ راهنما
  • برگۀ اطلاعات وارانتی
  • وارانتی
  • پشتیبانی از وارانتی یک‌ساله (مشروط)

عملکرد و استفاده از پولاروید Cube

پولاروید در همان ابتدای معرفی  نیز اعلام کرد که با تولید پولاروید Cube قصد رقابت با هیچ کمپانی‌ای ازجمله گو پرو را نداشته و کلاس دوربین‌های کیوب به‌کلی از نمونه‌های موجود در بازار متفاوت است. درواقع پولاروید خوب می‌داند که اگر قصد رقابت با کمپانی‌هایی نظیر گوپرو را نیز در سر داشته باشد راه بسیار دشواری پیش رویش قرار دارد. به‌هرحال، کیوب برای کسانی ساخته شده که به یک وسیلۀ ساده، کوچک و ارزان‌قیمت برای ثبت لحظات خود نیاز دارند و فقط قصد این را دارند که ویدئو‌های ضبط‌شده را بعداً به همراه دوستانشان تماشا کنند یا آن‌ها را روی یوتیوب نشر بدهند.

پولاروید Cube

راه‌اندازی دوربین کار بسیار ساده‌ای است. برای روشن و خاموش کردن آن کافی است دکمۀ بالا با حدود سه ثانیه نگه‌دارید. یک بوق کوچک به همراه چراغ LED نشان می‌دهد که دوربین آماده‌به‌کار است. برای ثبت عکس کافی است دکمۀ بالا را یک‌بار فشار دهید و قرمز شدن LED نشان از آن دارد که عکس شما ثبت شده است. برای ضبط ویدئو هم کافی است همان دکمه را دو بار فشار دهید تا چراغ LED به رنگ قرمز شروع به چشمک زدن بکند و ضبط ویدئو آغاز شود. برای توقف ضبط نیز یک‌بار دکمۀ بالا را فشار دهید تا دوربین به حالت آماده‌به‌کار بازگردد.

پولاروید Cube

درست مانند هر دوربین ورزشی دیگری که فاقد صفحه‌نمایش یا قابلیت Remote-Viewing باشد در هنگام ضبط با کیوب شما نمی‌دانید دقیقاً در حال ضبط چه کادری هستید و اینجاست که باید به حالت Fisheyee قانع باشید برای اینکه مطمئن شوید چیز زیادی را در کادرتان از دست نداده‌اید. همان‌طور که گفتیم برای ضبط ویدئو مجبور بودیم دوربین را بدون هیچ وسیله‌ای بین انگشتانمان نگه داریم و به این دلیل که کیوب فاقد لرزش گیر اپتیکال یا دیجیتال است ویدئو با تکان‌های زیاد ضبط شده است.

اما باوجود همۀ آنچه در بالا گفته شد تصویر نهایی برای یک دوربین ۹۹ دلاری یک غافلگیری به‌حساب می‌آید. به‌خوبی می‌دانیم که با یک دوربین گوپرو یا سونی طرف نیستیم که ویدئوهای Full HD با سرعت ۶۰ فریم‌برثانیه ضبط کنند اما کیوب به ‌خوبی توانست در حد و اندازه‌های خودش ظاهر شود و انتظار ما از یک دوربین ۹۹ دلاری را به‌خوبی برآورده کرد. رنگ‌های واضح و تصویری که نسبتاً جزئیات بالایی را ارائه می‌داد. اما همان‌طور که انتظار می‌رفت کارایی کیوب در نور پایین افت زیادی داشت. البته نمی‌توان گفت که در این زمینه نا‌امید شدیم اما کیوب در نور کم چیزی برای غافلگیر کردن نداشت.

پولاروید Cube

شاید برای شما این سؤال مطرح باشد که باوجود تلفن هوشمند چطور ممکن است به دوربینی مانند پولاروید Cube احتیاج پیدا کنیم. ممکن است که شما درست بگویید  اما اندازۀ کیوب، قیمت آن، روش نصب آسان و مقاومت آن در برابر ضربه و آب جزو چیزهایی است که ممکن است تلفن هوشمندتان نتواند در اختیارتان قرار دهد.

نتیجه‌گیری

درواقع ما از یک دوربین ورزشی با این برچسب قیمت انتظار معجزه نداشتیم. اما از کیفیت تصاویری که با آن ضبط کردیم کاملا راضی بودیم. (البته بهتر است تمام سعی خود را بکنید تا هنگام ضبط با پولاروید Cube دستتان تکان نخورد، مگر این‌که در میان یک مسابقۀ ورزشی باشید). اگرچه ایدۀ کفشک مغناطیسی را بسیار دوست داشتیم، اما بهتر بود که یک جایگزین نیز برای آن در نظر گرفته می‌شد تا همیشه پ به یک سطح فلزی احتیاج نداشته باشیم. اگر شما به دنبال دوربینی ارزان قیمت، با کاربری آسان و مقاوم هستید که به کودک خود هدیه بدهید، کیوب شاید بتواند بهترین انتخاب شما باشد، بخصوص اگر بتوانید هنگام حراج آن را خریداری کنید.

نقاط قوت

  • استفادۀ آسان
  • کم‌حجم و سبک
  • قیمت مناسب
  • سوارشدن آسان روی تمام سطوح فلزی

نقاط ضعف

  • محدود بودن به کفشک فلزی
  • بازدهی ضعیف باطری

بامشاد بار...
ما را در سایت بامشاد بار دنبال می کنید

برچسب : نقد و بررسی فیلم فروشنده,نقد و بررسی لیفان 820,نقد و بررسی خودرو دنا,نقد و بررسی بازی,نقد و بررسی ps4,نقد و بررسی سریال game of thrones,نقد و بررسی galaxy s7,نقد و بررسی iphone 7,نقد و بررسی گلکسی نوت 7,نقد و بررسی فیلم اژدها وارد میشود, نویسنده : کاوه محمدزادگان bamshad بازدید : 265 تاريخ : چهارشنبه 19 آبان 1395 ساعت: 3:48