رونمایی شرکت تکنو موبایل از دوگوشی فانتوم ۶ و فانتوم ۶ پلاس

ساخت وبلاگ

قاتلی از سرزمین چشم‌بادامی‌ها

۲۵ سپتامبر مصادف با ۴ مهرماه شرکت تکنو موبایل از دوگوشی پرچم‌دار خود به نام فانتوم ۶ و فانتوم ۶ پلاس پرده برداشت. در این مراسم رونمایی که در برج خلیفه شهر دوبی و سالن اجتماعات هتل آرمانی برگزار شد، مدیران ارشد شرکت تکنو موبایل از اهداف افزایش بازار خود در آفریقا، آمریکای جنوبی و خاورمیانه سخن گفتند.

رونمایی از دوگوشی فانتوم 6 و فانتوم 6 پلاس
تاریخچه تکنو موبایل

تکنو موبایلی شرکتی چینی است که فعالیت خود را در سال ۲۰۰۶ میلادی در شهر هنگ‌کنگ آغاز کرد. دفتر اصلی این شرکت در شهر شانگهای واقع شده و رویکردی مشابه دیگر برندهای موفق چینی نظیر شیائومی را در پیش‌گرفته است. تکنوموبایل ابتدا تنها یک شرکت بود اما پس از افزایش فروش و گسترده‌تر شدن فعالیت هولدینگTransion را به وجود آورده و هم یکی از زیرمجموعه‌های اصلی این هلدینگ به شمار می‌رود. هولدینگی که از دیگر زیرمجموعه‌های آن می‌توان به برندهایی نظیر iTell و Infinix اشاره کرد. از بازار هدفت Tecno می‌توان به آفریقا، آمریکای جنوبی، شرق آسیا و خاورمیانه اشاره کرد. تلفن‌های همراه تکنو در همان ابتدای تولید به دلیل برچسب قیمت پایین، کیفیت ساخت بالا و قابلیت‌هایی مشابه پرچم‌داران شرکت‌های بزرگ توانستند موفقیت بزرگی را به وجود بیاورند. این موفقیت به حدی چشمگیر بود که هم‌اکنون برند تکنو در کشورهای آفریقایی (نظیر نیجریه، مصر و آفریقای جنوبی) رقیبی سرسخت برای برندهای بزرگی همچون سامسونگ و اپل به شمار رفته و توانسته سهم قابل توجهی از بازار تلفن همراه‌های هوشمند این کشورها را از آن خود کند. طراحی و تولید تلفن‌های همراه پیشرفته و حتی گجت های پوشیدنی نظیر دستبند هوشمند T-Mobile نشان‌دهنده قابلیت‌های این برند تازه وارد است.

رونمایی از دوگوشی فانتوم 6 و فانتوم 6 پلاس
معرفی پرچم‌داران فانتوم ۶ و فانتوم ۶ پلاس

حال شرکت تکنو موبایل در سالگردیم دهمین فعالیت خود با معرفی دو پرچم‌دار جدید خود یعنی فانتوم ۶ و فانتوم ۶ پلاس قصد رقابت با بزرگان این صنعت را دارد. معرفی این گوشی همانند بزرگ‌ترین پرچم‌داران دنیا در مراسمی کاملاً رسمی برگزار شد. در ابتدای مراسم معاون مدیریت هلدینگ Transion یعنی آقای اریف چودهاری (Arif Chowdhury) به سخن‌رانی پرداخت. از آنجایی که بسیاری از حضار با این شرکت چینی آشنایی چندانی نداشتند آقای اریف در ابتدا اعداد و ارقامی را برای معرفی شرکت و درک بزرگی آن بیان کرد. ۹ هزار کارمند، سه مرکز تحقیق و توسعه (R&D) در شهر های شانگهای، شنزن و گوانجو و همچنین ۶ کارخانه که دوتای آن در قاره آفریقا قرار دارند، اطلاعاتی بود که توجه حضار را به خود جلب کرد.
پس از آن نوبت به مدیرعامل تکنو آقای استیفن ها (Stephen Ha) رسید تا در رابطه با اهداف بلندمدت تکنو موبایل صحبت کند. او از گسترش فعالیت شرکت تکنو موبایل در دنیا و شروع عرضه محصول در کشورهای جدید سخن گفت. پس‌ازآن نوبت مدیر پروژه ارشد طراحی و ساخت فانتوم ۶ یعنی آقای الیور ماس (Oliver Mas) رسید تا از این پرچم‌دار قدرتمند پرده‌برداری کند.

رونمایی از دوگوشی فانتوم 6 و فانتوم 6 پلاس
فانتوم ۶

فانتوم ۶ به دنبال موفقیت فانتوم ۵ طراحی و ساخته شد. فانتوم ۵ تلفن همراه هوشمندی با صفحه‌نمایش HD، پردازشگر ۸ هسته‌ای مدیاتک، سه گیگابایت حافظۀ رَم، ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی و باتری باورنکردنی معادل ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت بود که سال گذشته معرفی شد.
فانتوم ۶ تلفن همراهی همه‌فن‌حریف است که هیچ‌چیز از رقبای پرآوازه خود کم ندارد. فانتوم ۶ تلفن همراهی دو سیم کارته باقابلیت پشتیبانی از شبکه ۴G است. بدنه این تلفن همراه از فلز آلومینیوم ساخته‌شده و به صفحه‌نمایشی ۵٫۵ اینچی مجهز شده است. صفحه‌نمایش IPS با رزولوشن ۱۰۸۰×۱۹۲۰ پیکسل. این صفحه‌نمایش بسیار باکیفیت بوده و تراکم پیکسلی آن به عدد ۴۰۱ پیکسل در هر اینچ می‌رسد. حال به سراغ قسمت جذاب گوشی یعنی سخت‌افزار آن می‌رویم. فانتوم ۶ به نسل جدید پردازشگر شرکت مدیاتک یعنی Helio X10 MT6795M مجهز شده است. پردازشگری ۸ هسته‌ای با فرکانس ۲ گیگاهرتز که در کنار ۳ گیگابایت حافظه رم توانایی اجرای سنگین‌ترین برنامه‌ها را نیز دارد. این پردازشگر با اندروید نسخه ۶ یعنی مارشملو کاملاً سازگار بوده و هیچ‌گونه مشکلی را به دنبال ندارد.
به پشت فانتوم ۶ که نگاه کنید متوجه یکی از برجستگی‌های اصلی آن خواهید شد. در پشت گوشی دو دوربین مجزا را خواهید دید. شرکت تکنو وظیفه طراحی و ساخت دوربین فانتوم ۶ را به کاردان یعنی شرکت سونی سپرد. دوربین‌ها به‌صورت عمودی در راستای یکدیگر قرارگرفته‌اند. دوربین بالا دوربین اصلی فانتوم ۶ بوده و دارای رزولوشنی معادل ۱۳ مگاپیکسل است. این سنسور ۱۳ مگاپیکسلی ساخته شرکت سونی بوده و IMX 258 نام دارد. اما دوربین پایینی تنها وظیفه تشخیص عمق تصویر را به دوش می‌کشد. قابلیتی که به بوکه کردن تصویر افزایش جذابیت تصاویر پرتره کمک می‌کند. این دوربین به سنسوری ۵ مگاپیکسلی مجهز بوده و توانایی عمق میدان تصاویر را دارد. فانتوم ۶ با ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی عرضه می‌شود. اما هیچ جای نگرانی نیست زیرا می‌توان به لطف درگاه microSD ظرفیت آن را تا ۱۲۸ گیگابایت افزایش داد. از دیگر ویژگی‌های تکنو فانتوم ۶ می‌توان به درگاه USB نوع C، باتری ۲۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و دوربین دوم ۸ مگاپیکسلی اشاره کرد.

رونمایی از دوگوشی فانتوم 6 و فانتوم 6 پلاس
فانتوم ۶ پلاس

پس از معرفی فانتوم ۶ آقای الیور ماس از صحنه خارج شده و برای معرفی برادر بزرگ‌تر آن یعنی فانتوم ۶ پلاس سکان را به دیگر مدیر محصول تکنو یعنی آقای آرنولد دین وث سپرد. فانتوم ۶ پلاس درواقع هم‌اکنون برترین تلفن همراه شرکت تکنو است که بیش از ۹۸ درصد بدنه آن فلزی است. این درصد فلز آن را در بین برترین گوشی‌های فلزی دنیا یعنی HTC 10 و هواوی میت ۸ قرار می‌دهد. برای درک بهتر مشخصات فانتوم ۶ پلاس کافی است چاشنی هر یک از ویژگی‌های فانتوم ۶ را مقداری زیادتر کنید. فانتوم ۶ پلاس به صفحه‌نمایشی ۶ اینچی با تراکم پیکسلی ۳۷۰ پیکسل بر هر اینچ مجهز شده است. کیفیت واقعی این صفحه‌نمایش تفاوت چندانی با فانتوم ۶ نداشته و تنها مقداری بزرگ‌تر از آن است. اما اصلی‌ترین برجستگی فانتوم ۶ پلاس سخت‌افزار آن است. این گوشی به چیپست بسیار قدرتمند شرکت مدیاتک یعنی MT6797 Helio X20 مجهز شده است. این چیپست درواقع از سه پردازشگر مجزا تشکیل‌شده است. یک پردازشگر چهار هسته‌ای Cortex-A53 با فرکانس ۱٫۴ گیگاهرتز، یک پردازشگر چهار هسته‌ای Cortex-A53 با فرکانس ۲ گیگاهرتز و یک پردازشگر دو هسته‌ای Cortex-A72 با فرکانس ۲ گیگاهرتز. این پردازشگرها در کنار یکدیگر دستورات کاربر را یکی پس از دیگری انجام داده و به لطف پردازنده گرافیکی Mali-T800 از پس اجرای تمامی بازی‌ها نیز بر می‌آید. این چیپست به لطف حافظه رَم چهار گیگابایتی کامل شده و هیچ کمبودی را از خود به جای نمی‌گذارد.
در پشت‌گوشی برخلاف بردار کوچک‌تر تنها یک دوربین مشاهده می‌شود. دوربینی ۲۱ مگاپیکسلی که وظیفه ساخت آن را نیز شرکت سونی بر عهده داشته است. اما در پایین این دوربین به جای دوربین دوم سنسور تشخیص اثرانگشت به چشم می‌خورد. سنسوری قدرتمند که در کسری از ثانیه اثرانگشت کاربر را اسکن می‌کند. در جلوی فانتوم ۶ پلاس نیز دوربینی ۸ مگاپیکسلی و درکنار آن اسکنر عنبیه چشم قرار گرفته است. از دیگر برجستگی‌های فانتوم ۶ پلاس می‌توان به درگاه USB نوع C سه آمپری با پشتیبانی از شارژ سریع، ظرفیت باتری باورنکردنی معادل ۴۰۵۰ میلی‌آمپر ساعت و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی اشاره کرد.

رونمایی از دوگوشی فانتوم 6 و فانتوم 6 پلاس

در بین صحبت‌های آقای آرنولد دین وث، برای معرفی پردازشگر فانتوم ۶ پلاس، قائم مقام ارشد شرکت مدیا تک یعنی آقای آرتور وانگ (Arthur Wang) وارد صحنه شد. وی به همکاری بسیار رضایت‌بخش شرکت مدیاتک با تکنو موبایل اشاره کرد و گفت که هم‌اکنون پس از کوالکام مقاوم دوم بازار چیپست تلفن‌های همراه را در دست دارد. طبق آمارهای به دست آماده امروزه از هر ۴ تلفن همراه حداقل یکی از آن‌ها به چیپست شرکت مدیاتک مجهز شده است. پس از آن مدیر چین شرکت سونی نیز وارد صحنه شد و از نخستین همکاری این شرکت ژاپنی با شرکت تکنو سخن گفت. وی خاطر نشان کرد که آینده روشنی را برای برند تکنو دیده و پتانسیل‌های بالایی را در تلفن همراه‌های فانتوم ۶ و فانتوم ۶ پلاس می‌بینید.

رونمایی از دوگوشی فانتوم 6 و فانتوم 6 پلاس
در انتها مدیرعامل تکنو آقای استیفن ها (Stephen Ha) مجدداً بر روی صحنه آمد و از قیمت و کشورهایی که قرار است محصولات جدید شرکت تکنو در آن عرضه شوند سخن گفت. طبق گفته او قرار است تا حداکثر ماه آینده فانتوم ۶ و فانتوم ۶ پلاس در ۲۰ کشور جهان عرضه شوند که در لیست این کشورها نام ایران نیز مشاهده می‌شود. به گفته آقای استیفن ها تلفن همراه فانتوم ۶ قرار است با برچسب قیمتی معادل ۲۴۴ دلار و فانتوم ۶ پلاس با برچسب قیمتی معادل ۲۹۹ دلار عرضه خواهد شد.

 333730135

بامشاد بار...
ما را در سایت بامشاد بار دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان bamshad بازدید : 304 تاريخ : چهارشنبه 14 مهر 1395 ساعت: 11:59